Buitenland incasso.
Stam gerechtsdeurwaarders en incasso regelt het voor u!

Veel bedrijven ondervinden problemen om onbetaalde rekeningen van buitenlandse bedrijven te incasseren. Stam gerechtsdeurwaarders en incasso kan dit probleem snel, effectief en betaalbaar voor u oplossen. Door een internationale samenwerking met lokale goede en betrouwbare incassopartners kunt u via Stam gerechtsdeurwaarders en incasso in een groot aantal landen zowel minnelijke als gerechtelijk incasso’s laten verzorgen.


‘No cure - no pay’ tegen een vast tarief (15% in Europa, 25% daarbuiten).

De incasso opdracht geldt voor een zakelijke vordering op een niet in Nederland residerende onderneming. De incasso opdracht geschiedt in het minnelijke traject op basis van No Cure - No Pay. Over het totale geïncasseerde bedrag (hoofdsom + rente + eventuele boetes) wordt een vast tarief berekend van 15% excl. btw binnen Europa en 25% excl. btw buiten Europa. Daarbij is er geen onderscheid waar de vordering wordt voldaan. Als in het minnelijke traject uiteindelijk geen positief resultaat kan worden behaald, wordt op uw verzoek een plan van aanpak voor een gerechtelijk traject en bijbehorende kostenraming opgesteld. Voor dit gerechtelijke traject moet u apart opdracht geven. U komt dus nooit voor onaangekondigde kosten te staan.


Uw buitenland incasso door Stam gerechtsdeurwaarders en incasso laten verzorgen? Neem dan contact op via 0299 43 93 49 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..