Incasso

Als uw eigen aanmaningen niet meer helpen, schakelt u tijdig de gerechtsdeurwaarders van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso in. Wij geven niet alleen adviezen om problemen met debiteuren te voorkomen, maar wij bieden ook externe incassohulp.

Door onze jarenlange ervaring met incasso weten we precies hoe we schuldenaren doelgericht moeten benaderen voor het beste resultaat. Vaak zijn verdere juridische stappen niet nodig om uw vordering te incasseren. Onze status als openbaar ambtenaar draagt daar zeker aan bij. Tussentijdse oplossingen en bijvoorbeeld betalingsregelingen worden altijd met u besproken. Zo houdt u grip op uw vordering. Bovendien bent u middels online inzage in uw dossier(s) voortdurend up-to-date over de stand van zaken!

Compleet en waterdicht incassosysteem op maat

Het effectieve incassosysteem van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw specifieke wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt.

Van facturatie tot en met ingebrekestelling, van buitengerechtelijke incasso tot en met de tenuitvoerlegging van vonnissen en andere executoriale titels; wij stellen alles in het werk voor een snelle en effectieve incasso van uw vorderingen.

Dat bespaart u veel tijd en verlicht de druk op uw liquiditeit. Bovendien heeft ons incassosysteem één belangrijk uitgangspunt: de relatie met uw klant. Dat is altijd maatwerk: soms is een stevige aanpak noodzakelijk, soms is het beter om een tussenweg te zoeken. Daarover maken wij vooraf afspraken met u en gedurende het incassotraject houden wij u op de hoogte van de gang van zaken, zodat u altijd grip houdt op uw klantrelatie.

Online incasso-opdracht indienen

U kunt uw incasso-opdrachten ook online indienen. Klik op Online/Opdrachtgeven en vul het betreffende formulier in.

Heeft u vragen over de mogelijkheden tot het online inzien van dossiers? Neem dan contact met ons op.