Juridisch advies

Komt een incassotraject tot een conflict? Dan kan dit leiden tot een juridische procedure. Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso heeft eigen juristen, die u met kennis van zaken ter zijde staan.

Conflict wordt procedure

Soms komt een conflict toch tot een procedure. Bijvoorbeeld een arbeidsconflict, huurconflict of conflict over onbetaalde schulden. Bij een dergelijke procedure kunnen wij u als werkgever, verhuurder en/of schuldeiser deskundig adviseren. Voordat we een gerechtelijke procedure starten, wordt het dossier door onze juristen beoordeeld op een reële kans van slagen.

De gerechtsdeurwaarder is als enige betrokken bij de feitelijke uitvoering van de verschillende juridische stappen. Wij brengen het exploot uit waarmee de gedaagde voor de rechtbank wordt geroepen, voeren de gerechtelijke procedure voor u en met toestemming van de rechtbank leggen wij beslag, op roerende of onroerende zaken of op een bankrekening.

Kortom: voor het gehele traject, van minnelijke incasso tot aan de daadwerkelijke tenuitvoerlegging van het vonnis, kunt u bij de gerechtsdeurwaarders van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso terecht.