Met een pre incasso opdracht kunt u een laatste betalingsverzoek versturen uit naam van ons deurwaarderskantoor.

U heeft uw klant al meerdere malen een betalingsverzoek gezonden. Ondanks al deze moeite heeft uw klant nog steeds niet betaald. U wilt iets ondernemen maar tegelijkertijd wilt u de klant nog niet met extra kosten belasten. Kunt u uw vordering nu uit handen geven aan de deurwaarder?

Een pre incasso opdracht vaak doeltreffend.

Een pre incasso is een laatste officiële waarschuwing uit naam van Stam gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten. Uw klant krijgt hierbij de gelegenheid om de vordering alsnog zonder extra kosten te voldoen, maar merkt wel dat het ernst is doordat de aanmaning door de Gerechtsdeurwaarder is verzonden. De ervaring leert dat men na zo’n officiële sommatie vaak alsnog overgaat tot betalen.

Om deze dienstverlening zo betaalbaar mogelijk te maken, bieden wij u deze dienst online aan. U voert zelf uw gegevens en de gegevens van uw debiteur in, inclusief de openstaande vorderingen, en uw pre incasso wordt aangemaakt en geaccordeerd door de gerechtsdeurwaarder. Uw debiteur ontvangt uit naam van ons deurwaarderskantoor een email. Voor een voorbeeld kunt u hier klikken. De kosten voor deze service zijn gestaffeld, afhankelijk van de hoogte van de vordering en kunt u hier nalezen. U ontvangt voor deze kosten een factuur per email.

Uw debiteur krijgt de gelegenheid binnen 8 dagen het openstaande bedrag op uw bankrekening te storten, of binnen 8 dagen contact met u op te nemen. Het is voor uw debiteur niet mogelijk te reageren op de pre incasso e-mail.

Heeft uw debiteur na deze termijn geen actie ondernomen, dan kunt u ter verdere behandeling een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Voeg ter volledigheid een afschrift van de pre incasso factuur toe als bijlage) waarna wij u een voorstel zullen doen voor de verdere incasso van uw vordering of, indien gewenst en noodzakelijk, zelf via Stam een 14-dagen emailbrief sturen. Voor meer informatie hierover kunt u hier klikken.