Kies voor het gemak van onze online dienstverlening.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze online dienstverlening en kunt u zich via de getoonde links aanmelden voor onze online diensten.

Online dossierinformatie (voor opdrachtgevers)

Voor inzage in uw dossiers kunt u op de database inloggen middels een verkregen gebruikersnaam/wachtwoord. Dit doet u met behulp van de button Online dossierinformatie. Als u nog niet in het bezit bent van deze inloggegevens kunt u deze via een email aanvragen. De informatie kan overigens beperkt zijn in verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Klik hier voor online dossier inzage.

Opdracht geven

Indien u gebruik wilt maken van de online incassomogelijkheden, kan dit met behulp van de button Opdracht geven. Daar kunt u de pdf invullen en als u onderaan het formulier klikt op de button Verzenden, wordt de pdf automatisch in een e-mail bijgesloten. U krijgt vooraf de vraag of u wilt aangeven met welke e-mailprogramma u werkt. Afhankelijk van uw browser kan het mogelijk zijn dat de pdf niet wordt geopend in uw browser, maar opgeslagen dient te worden. In dat geval kunt u het ingevulde formulier zelf bijsluiten in uw mail aan ons of u stuurt ons het formulier per post toe.
Vergeet niet de eventueel overige gevraagde bijlagen alsnog per post op te sturen!

Klik hier voor online opdracht geven.
Klik hier voor informatie over online aanmanen (14-dagenbrief).

Betalingsregeling treffen

Wanneer u een betalingsregeling wilt treffen voor uw schuld, kunt u de pdf onder de button Betalingsregeling treffen invullen. Deze kunt u invullen en als u onderaan het formulier klikt op de button Verzenden, wordt de pdf automatisch in een e-mail bijgesloten. U krijgt vooraf de vraag of u wilt aangeven met welke e-mailprogramma u werkt. Afhankelijk van uw browser kan het mogelijk zijn dat de pdf niet wordt geopend in uw browser, maar opgeslagen dient te worden. In dat geval kunt u het ingevulde formulier zelf bijsluiten in uw mail aan ons of u stuurt ons het formulier per post toe.
Vergeet niet de eventueel overige gevraagde bijlagen alsnog per post op te sturen!
Let op: dit is een voorstel voor een betalingsregeling en deze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de opdrachtgever!

Klik hier voor online betalingsregeling treffen.