Hoe plaatst u het online dashboardicoon op uw bureaublad.
Wilt u liever rechtstreeks inloggen op het online dashboard voor opdrachtgevers? Hier vindt u de instructie om het online dashboardicoon op uw bureaublad, in uw taakbalk of in Windows 10 start te plaatsen. U hoeft dan niet meer via onze website naar het online dashboard, maar via het icoon komt u rechtstreeks op het online dashboard.

Plaats icoon op uw bureaublad.
Het icoon op uw bureaublad met de browser Internet Explorer.
U gaat naar stamdeurwaarders.nl en navigeert naar het onderdeel online dashboard. U gaat met uw muis op een blanco deel van de pagina staan en klikt op uw rechter muisknop. U selecteert ‘snelkoppeling maken’.

online dashboardicoon plaatsen


Het icoon op het bureaublad plaatsen met de browser van Chrome. U gaat naar stamdeurwaarders.nl en navigeert naar het onderdeel online dashboard. U gaat met uw muis naar de drie de 3 puntjes rechtsboven en selecteert 'meer hulpprogramma's'. Daarna klikt u op ‘snelle link maken’.

online dashboardicoon plaatsen


Meer informatie om het icoon via de browser van Safari
 op uw bureaublad plaatsen vindt u hier.


Plaats icoon in uw taakbalk of in het startmenu van Windows.
Om het icoon in uw Windows start menu of taakbalk te zetten moet u gebruik maken van de internet browser Edge. U opent de browser Edge en gaat naar stamdeurwaarders.nl. U navigeert naar het online dashboard en ziet rechtsboven in de browser drie stippen staan. Als u daarop klikt, kunt u klikken op ‘Deze pagina vastmaken aan de taakbalk’ of ‘Deze pagina aan start vastmaken’.

online dashboardicoon plaatsen