Vacature

Stam gerechtsdeurwaarders, incasso en juridische dienstverlening bestaat 25 jaar en groeit nog steeds. Wegens de toename van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Boekhoudkundig/administratief
medewerker
M/V

Wat ga je doen?

Ter vervanging van een collega zoeken wij op de afdeling Finance & Control een klantgerichte en accurate boekhoudkundig/ administratief medewerker met een focus op de verwerking van de inkomende- en uitgaande geldstromen en de daaruit voortvloeiende dossierverwerking.

Vereisten:

Je hebt een afgeronde opleiding (MBO/HBO) in een financieel-administratieve richting en al enige relevante werkervaring en kennis en ervaring met geautomatiseerde boekhoudsystemen. Uiteraard bieden we je een inwerkperiode aan waarna je in staat bent om, binnen de gestelde (organisatorische) kaders, zelfstandig en accuraat te werken. Je hebt met diverse stakeholders te maken, je bent dan ook klantgericht, integer en weet jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken.

Toelichting op de arbeidsovereenkomst:

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden in een dynamische organisatie voor minimaal 24 uur per week. Werktijden worden in overleg bepaald.

Interesse?

Stuur een sollicitatie met C.V. per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. T.a.v. dhr. C.W.M. Stam
De sollicitaties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.